Afslutningen på sæsonen skulle køres på den Italienske bane Adria nær Venedig. Her stillede de 84 bedste kører i verden til start, blandt andet verdensmesteren, europamesteren, de nationale mestre og deriblandt mig selv, og derudover resten af verdens eliten. Hvordan kunne jeg så klare mig blandt verdens allerbedste. WSK Final Cup blev afviklet over 2 weekender med 2 kvalifikationer, 8 kvalikafikationsheats, 2 prefinaler og 2 finaler, men først skulle man kvalificere sig blandt de 36 bedste blot for at nå finalerne. Højdepunktet for mig, var en 9. plads i den første finale og en 6. plads i den anden prefinale. Samlet set endte jeg som nr. 20, hvilket må siges at være mere end godkendt, selvom jeg da gerne havde set mig i top 10.

»Tak til mine sponsorer og mit Team RSCompetition. uden jer havde det ikke været muligt«

opryk til senior kart og racerbil i 2018

Fra næste sæson rykker jeg op i senior klassen i karting, selvom jeg stadig kun er 14 år. Men nu skal jeg altså køre mod fabrikskørere som er 18 til 25 år, så ud over at jeg selvfølgelig lærer en masse, så skal jeg nok også forvente nogle prygl fra de erfarne og ældre kørere. Jeg er lige vendt hjem fra træningstur til Italien, hvor jeg brugte 3 træningsdage i den nye gokart – den kærer stærkt! Og som fortalt tidligere, får jeg også min debut i en rigtig racerbil, hvor jeg skal køre 6 løb i 2018.

Bastian Buus

på vej til vægten efter et heat

Thy

racerbilen jeg skal kører i næste år med mig i

Thy

mig der kører over målstregen i Adria

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »