Det var sidste afdeling af Aquila Synergy cup. Efter min deltagelse i Verdens Mesterskabet i gokart som lå samme weekend som aquila, var jeg gået fra at fører mesterskabet med 80 point til at være på 2. pladsen, 10 point efter nr. 1. Jeg var opsat på at det ville blive en hård weekend, og at jeg skulle gøre mit absolut bedste for at vinde mesterskabet.

Den første og eneste træning går lige efter bogen. Jeg er hurtigst på banen af os alle og har lagt et præs på nr. 1 i mesterskabet. Igen i tidstagningen er jeg hurtigst og sætter poleposition lige foran min rival. Dagen er nu slut og måde min mekaniker og jeg kan sige “job done” da vi har gjort hvad der skal til i dag.

Det er finale dag og samtidig dagen hvor jeg for svaret på om mesterskabet er mit eller ej. I 1. heat er jeg i tæt duel, og vi er 3 der er stukket af fra resten af feltet, og ligger nu indefor 4 billængder. På vej mod sidste sving før målstregen ligger jeg nr. 3, men jeg får akkurat lige stukket snuden foran min rival og ender nr. 2. I Heat 2 ender jeg nr. 3 lige efter nr. 1 i mesterskabet hvilket betyder at i det 3. og sidste løb skal jeg vinde og han skal blive højest nr. 4 for at jeg vinder mesterskabet.

»Målsætningen for Aquila Synergy Cup er at vinde mesterskabet i min debutsæson i Bilsport«

Finale heatet byder på en hård og intens battle om 1. pladsen i løbet. Efter en halvdårlig start, hvor jeg er nede og vende på 5. pladsen, får jeg hurtigt kæmpet mig op igen i kampen om førstepladsen. Et sammenstød gør at en konkurent spinder af banen og jeg har nu et forspring på en halv langside ned til nr. 2. Jeg vinder løbet og min rival slutter på 4. pladsen lige som han skulle. Efter løbet er der sket det at ham der ender nr. 3 har fået en straf for at påkører en kører med et der ikke er nogen der har. Da dommen er en faktadom kan den ikke trykkes tilbage og dermed taber jeg mesterskabet med 1 point.

Når man nu kigger tilbage på sæsonen i aquila har jeg vundet 12 ud af de 20 løb samt tidstagninger jeg kørte og ham der vandt mesterskabet har vundet 3 ud af hans 25 løb samt tidstagninger. Alt i alt har det været en rigtgi god debut sæson i bilsporten og jeg er tilfreds med min præstation.

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Solid føring i finale heatet

Thy

i tæt kamp lige før målstregen

Thy

Få sekunder før sammenstødet sker

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »