Dansk Super Kart mester 2017 og vinder af en hel sæson i en racerbil i 2018 til en værdi af kr. 177.500.
I weekenden den 2. og 3. september blev fjerde og sidste afdeling af årets DSK kørt og denne gang flaskede alt sig til min fordel. Jeg kom til sidste afdeling på en samlet 3. plads, men med bla. poleposition og en 2. plads i finalen vandt jeg Dansk Super Kart 2017. Jeg scorede 384 point og vandt kun med 2 point foran Malthe Jakobsen på andenpladsen og 8 point til nr. 3 Benjamin Frislund.

»Top 10 placeringer i de sidste internationale løb for 2017«

DM i Grindsted

Det gør nu ikke så meget at jeg tabte DM tre uger tidligere i Grindsted. Her havde jeg ellers været suverænt kørende hele weekenden med top 3 placeringer i kvalifikation og alle heats, en førsteplads i prefinalen og en finale hvor jeg førte indtil 12 omgang, men herefter blev overhalet og endte som nr. 3. Det var en hård afslutning på en ellers perfekt weekend og tog lige indtil DSK trofæet at komme mig over

 

Næste udfordring

Mit næste store løb bliver World Series Karting (WSK) hvor der køres final cup som afvikles de to første weekender i november. Det er her alle mestre fra de forskellige lande, VM og EM vindere stiller op, så her får man virkelig testet hvor niveauet er i forhold til hele verdens eliten – og selvfølgelig går jeg efter en topplacering.

Tak for støtten

Mange tak til mine sponsorer og mit team RSCompetition. I har været en rigtig stor hjælp. Det havde ikke været muligt uden jer.

Bastian Buus

jeg kører over stregen som nr. 2 men er stadig mega glad da jeg ved at jeg har vundet mesterskabet.

Thy

team billede for 2017

Thy

mig der fører over min største rival i denne sæson – Malthe Jacobsen

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »