5. og sidste afdeling af det tyske internationale mesterskab (DKM) blev kørt på den tyske bane Ampfing nær München. Vi startede weekenden som nr. 11 i mesterskabet.

Weekenden startede fint som en af de hurtigste i sidste træning, før tidstagningen skulle køres. Men regnen væltede ned over Ampfing, og vi skulle køre årets første tidstagning i regnvejr, hvor jeg endte som nr. 6 i min gruppe og 14’er samlet. Med en startplacering som henholdsvis 10 og 11 i de 2 indledende heats, skulle der kæmpes lidt for en god startplacering til finalen. Jeg slutter mine heats på en 8.-og 9. plads. Efter de 2 heats har jeg rykket mig fra 14 til 10 i den samlede stilling, og har et okay udgangspunkt til 1. finale.

Farten og heldet var ikke med mig denne gang. Jeg kæmpede med alt hvad jeg havde, men måtte indse at jeg ikke havde farten. Jeg ender nr. 16, hvilket også var min startplacering til 2. finale. Jeg kommer fint fra start, men på sidste omgang sker der et chrash foran, der giver mig en trykket front (5 sekunder straf), som rykker mig fra 10 til 18. Jeg ender som nr. 12 i mesterskabet, der desværre gik langt fra det vi ønskede mål om en top 8 placering.

»Målsætningen er top 8 i DKM mesterskabet (det tyske internationale mesterskab)«

I samme weekend var jeg på besøg hos et tysk Porsche team – Allied Racing. Teamet udstillede 2 Porsche racerbiler og en rigtig racersimulator. De havde et ønske om at få så mange gokartkører til at prøve simulatoren som muligt for, at finde de hurtigste. Planen er at de hurtigste kører skal konkurrere til en Shoot-out i Tyskland, hvor vinderen får en gratis testdag i deres Porsche GT4 med 425hp.

Min test i simulatoren gik helt fantastisk og jeg ”smadrede” den hurtigste tid med 0,8 sek., hvilket er ekstremt meget i motorsport. Oven i det var jeg også 0,5 sek. hurtigere end teamejeren, som er første kører på bilen. Jeg fik på stedet en invitation til Shoot-out i starten af december og selvfølgelig i håbet om at vinde og gøre et godt indtryk☺I får selvfølgelig en update.

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til alle mine sponsorer, som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Visiret pudses som sidste forberedelse inden løbet

Thy

De sidste minutter i teltet før afgang mod pitten

Thy

Simulatoren ved Porsche team

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »