Stedet hvor Bastian Buus’ forretningspartnere mødes omkring networking, racingoplevelser på første klasse og begejstrede diskussioner om, hvor grænsen egentlig går for koldings største racingtalent nogensinde.

Velkommen til Bastian Buus’
sponsor & netværksgruppe

 

Adrenalinen pumper aggressivt rundt i kroppen. Instinkt, initiativ, intelligens, perfekt synkroniseret, fyrer impulser fra hjernens synapser og sender hver en nerve i højeste beredskab, mens 510 heste og 300 kilometer i timen konstant truer med at rive det hele fra hinanden, kun forhindret af små justeringer og det store overblik. I zonen. Lige præcis der, på grænsen af det mulige, går det stærkt. Rigtig stærkt.

Medlemskab

 

I medlemsskabet får man 6 årlige events, hvor der 3 gange er mulighed for at invitere en gæst. Her mødes man eksempelvis i medlemsvirksomheder til spændende oplæg, på gokartbanen til et frisk race eller til ekstraordinære oplevelser ud over det sædvanlige – og altid med god mad og indlæg fra Bastian Buus med seneste nyt. Derudover en APP med opslagsværk til netværk, kontaktpersoner, events m.m. samt nyhedsbreve før og efter hverrt løb og ikke mindst mulighed for deltagelse i Bastian Buus racerchat på messenger, som kører aktivt under løb og test. Virksomhedens logo præsenteres gennem sæson på hjemmeside, Facebook, Instragram og LinkedIn.

 

ÅRLIGT MEDLEMSKAB:

DKK 10.000,-

Aktiviteter

/All inklusive tur

All inklusive tur med paddock billetter, hotel, tourguide, restaurant besøg fredag, 5 stjernet 2 dags forplejning i PORSCHE HOSPITALITY LOUNGE sammen med alle kørerne.

Obs: Ankomst fredag/afgang søndag – transport egen regning.

ARRANGEMENT DKK 7.995,-

 

/Entrebilletter

Kom til Redbull Ring, Imola, Zandvoort, Nürburgring, Lausitzring eller Sachsenring på egen hånd og inviter dine ansatte, kollegaer eller venner. Du sørger selv for hotel og transport. Der er Paddock adgang til fredag, lørdag og søndag.

5 stjernet Porsche Hospitality lørdag
DKK 2.400,-

5 stjernet Porsche Hospitality lør, søn
DKK 3.600,-

5 stjernet Porsche Hospitality fre, lør, søn
DKK 4.800,-

/HIGHSPEED tur med Bastian

Kom med i cockpittet og oplev hvordan det føles at være racerkører. På Jyllandsringen eller Padborg Park. Porsche GT3 Cup bil. Inkl. forplejning og billede fra dagen.

DKK/person 2.500,-

/PRO KART heldagsevent

Få en fuldblods fartoplevelse ud over det sædvanlige. Her er der ikke tale om udlej- ningskarts, men rigtige racerkart supporteret med kørecoach og mekanikere.

DKK/person 3.500,-

Bastian Buus

/Gokart med Bastian

Plej dine medarbejder eller kunder og inviter dem til Vandel gokart bane, hvor der afholdes et “plug and play” arrangement med gokart race, mad og drikke samt et indlæg under vejs af Bastian Buus.

ARRANGEMENT DKK 5.000,-
TILVALG DKK/deltager 375,-

/Foredrag med Bastian Buus

Plej dine medarbejdere eller kunder og inviter Bastian Buus på besøg til 45-60 minutters foredrag omkring hans historie, målsætninger for karrieren og de milepæle som allerede er sat.

Få et dybde gående indblik i en verden som er styret af penge, talent og ikke mindst dedikation og passion.

DKK/person 7.500,-

/Udstilling af racerbil m.m.

1 uges udstilling af Bastians racerbil, inkl. reklamer, køredragt, hjelm, pokaler (hvis sæsonen har været indbringende) inkl. en eftermiddag eller aften med deltagelse af Bastian Buus.

DKK 20.000,-

Simulator træning og coaching.

Det handler ikke om hvad man kører, men hvordan man kører. Bliv en trackday specialist og træn i professionel racersimulator med træning af Bastian Buus.

Obs: Træning varer i 4 timer

DKK 1.500,-

Alle priser er ekskl. moms. og kun forbeholdt medlemmer af Flatout Club.

Billeder fra arrangementer