Stedet hvor Bastian Buus’ forretningspartnere mødes omkring networking, racingoplevelser på første klasse og begejstrede diskussioner om, hvor grænsen egentlig går for koldings største racingtalent nogensinde.

Velkommen til Bastian Buus’
sponsor & netværksgruppe

 

Adrenalinen pumper aggressivt rundt i kroppen. Instinkt, initiativ, intelligens, perfekt synkroniseret, fyrer impulser fra hjernens synapser og sender hver en nerve i højeste beredskab, mens 510 heste og 300 kilometer i timen konstant truer med at rive det hele fra hinanden, kun forhindret af små justeringer og det store overblik. I zonen. Lige præcis der, på grænsen af det mulige, går det stærkt. Rigtig stærkt.

Medlemskab

 

I medlemskabet får man 6 årlige arrangementer, hvor man mødes hos medlemsvirksomheder og hvor der er inkluderet spisning og indlæg fra Bastian Buus. Derudover nyhedsbreve før og efter hvert løb samt mulighed for deltagelse i Bastian Buus racerchat på messenger, som kører aktivt under løb og test. Virksomhedens logo på hjemmeside, præsentation på Facebook, Instagram og LinkedIn.

 

ÅRLIGT MEDLEMSKAB:

DKK 10.000,-

Aktiviteter

/All inklusive tur

Paddock billetter, hotel, mad, tourguide. Bo på hotel med crew og kørere inkl. fuld forplejning i Hospitality Lounge.

Obs: Ankomst fredag/afgang søndag – transport egen regning.

ARRANGEMENT DKK 8.500,-

 

/Entrebilletter

Entrebilletter med paddock adgang til rådighed
for hele sæsonen 2021

2 STK DKK 2.000,-

8 STK DKK 6.000,-

/HIGHSPEED tur med Bastian

Kom med i cockpittet og oplev hvordan det føles at være racerkører. På Jyllandsringen eller Padborg Park. Porsche GT3 Cup bil. Inkl. forplejning og billede fra dagen.

DKK/person 3.000,-

/Gokart arrangement + foredrag

Se om du kan slå Bastian Buus på banen og slut af med foredrag af F1 kommentator Jens Hansen og 3 retters menu og hygge.

DKK/person 1.000,-

Bastian Buus

/Gokart med Bastian

Plej dine medarbejder eller kunder og inviter dem til Vandel gokart bane, hvor der afholdes et “plug and play” arrangement med gokart race, mad og drikke samt et indlæg under vejs af Bastian Buus.

ARRANGEMENT DKK 5.000,-
TILVALG DKK/deltager 375,-

/Foredrag med Bastian Buus

Plej dine medarbejdere eller kunder og inviter Bastian Buus på besøg til 45-60 minutters foredrag omkring hans historie, målsætninger for karrieren og de milepæle som allerede er sat.

Få et dybde gående indblik i en verden som er styret af penge, talent og ikke mindst dedikation og passion.

DKK/person 7.500,-

/Udstilling af racerbil m.m.

1 uges udstilling af Bastians racerbil, inkl. reklamer, køredragt, hjelm, pokaler (hvis sæsonen har været indbringende) inkl. en eftermiddag eller aften med deltagelse af Bastian Buus.

DKK 12.500,-

Simulator træning og coaching.

Det handler ikke om hvad man kører, men hvordan man kører. Bliv en trackday specialist og træn i professionel racersimulator med træning af Bastian Buus.

Obs: Træning varer i 4 timer

DKK 1.500,-

Alle priser er ekskl. moms. og kun forbeholdt medlemmer af Flatout Club.

Billeder fra arrangementer