Stedet hvor Bastian Buus’ forretningspartnere mødes omkring networking, racingoplevelser på første klasse og begejstrede diskussioner om, hvor grænsen egentlig går for koldings største racingtalent nogensinde.

Er Flatout Club noget for dig?

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig helt uforpligtende - så kan du vurdere, om du skal være en del af et netværk med fart på.

Velkommen til Bastian Buus’
sponsor & netværksgruppe

 

2, 4, 6, 8 ,10 røde lys og et splitsekunds stilhed. Alle sanser fokuseres. Lysene går ud, og 0,2 sekunder senere er det pedal mod metal, mens nøje justeret pres på benhård kobling gradvist slipper 510 højaggressive heste fra tysk boxerkunst løs og sender dem uden traction control direkte ned i fire high performance racingslicks. Hver en detalje fra banen sendes den anden vej, op gennem karosseriet, ind i kroppen og op på øverste etage, hvor de omsættes til 1000-vis af små justeringer, der holder Porschen i perfekte balance i både hårnål og på langside.

Medlemskab

 

Medlemskabet giver direkte adgang til minimum 10 årlige events, inkl. valgfri gæst til 5 af gangene. Her mødes alle virksomheder i netværket til spændende oplevelser, oplæg og foredrag, og et enkelt gokart race eller to – altsammen med god mad og seneste nyt fra Bastian Buus. Medlemskabet giver derudover adgang til vores App komplet med opslagsværk til netværk, kontaktpersoner, events m.m. samt nyhedsbreve før og efter hvert løb. Desuden får du muligheden for at deltage i Bastian Buus racerchat på messenger direkte fra Porsche-pitten under både test og løb.

 

ÅRLIGT MEDLEMSKAB:

DKK 12.000,-

2 ÅRIGT MEDLEMSKAB:

DKK 20.000,-

Eventprogram 2023

/Gubsø Garage
25. Januar

Vi starter sæson 2023 med en helt unik oplevelse fra et sted hvor man med passion og uden budgetloft, er gået all-inn. Du får histo- rien om Gubsø Garage, oplever det imponerende byggeri og får facts og spændende historier om de legendariske biler og deres vej til Gubsø Garage. Vi ser allerede istandsatte Classic Cars og dem, som endnu serviceres på værkstedet.

Selve centeret er inspireret af Bugatti. Både bygninger og dele af inventaret er tro kopier af det, man kunne se på Ettore Bugattis første fabrik i Alsace i begyndelsen af forrige århundrede.

Vi skal selvfølgelig have en update fra Bastian og ikke et Flatout møde uden også at få lidt at spise og drikke og denne gang på restaurant Gubsø.

/Vejle Musikteater – F1 Optakt
2. Marts

Endnu en aften i krydsfeltet mellem anekdoter, holdninger og nørderi. Selvom vi elsker Porsche Supercup og Carrera Cup, så er Formel 1 jo heller ikke det værste at blive lidt klogere på. Hvordan bliver styrkeforholdet mellem de forskellige teams, hvad er der sket af kører rokader siden sidste sæson. Hvem er hot og hvem er not? Det sætter Formel1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen fokus på, når vi besøger Vejle Musikteater bare tre dage før starten på 2022 sæsonen. Forvent jer både overraskelser og dybdegående indblik i en verden som er styret af penge, talent og ikke mindst dedikation og passion.

Før showet vil Bastian Buus opdatere os med seneste nyt og en sandwich. Efter showet er vi inviteret en tur backstage, hvor vi ud- styret med et glas bobler og lidt tapas fra Kokkekompagniet igen skal hygge os med Jens og John og måske få lidt insider viden eller deres bud på den næste Porsche Supercup mester, som de også kommenterer for TV3/Viasat.

Bastian Buus

/Golflounge – Businessbar & Skills
30. Marts

Vi besøger den nyåbnede golflounge i Kolding, hvor vi skal hygge og få testet vores golf ”skills” i deres mange simulato- rer – eller grine med hinanden af mangel på samme. Vi skal selvfølgelig netværke og så får du serveret en af Danmarks bedste hotdogs, lavet af Mikael Læborg Madsen fra re- staurant Den Hvide Hest, som gav ham prisen som Årets Hotdog Konge 2022.

Det er udenfor racersæson, men mon ikke Bastian alligevel har en update fra racerverdenen.

Bemærk at dette event kan maks. have 38 personer, så det gælder om at være først med tilmelding på Flatout Club appen.

/Lindely Vingård – Vinproduktion på dansk
17. April

Kan man producere kvalitetsvin i Danmark?
Kom selv med til en naturoplevelse på en dansk vingård med spændende fortællinger om årets gang på vingården, inklu- siv guidet rundvisning i vinmarkerne og vineriet med indblik
i moderne produktionsudstyr og metoder, samt ikke mindst smagning af de danske vine.

Traditionen tro med update fra Bastian Buus netop hjem- vendt fra åbningsløbet på Redbull Ring i Porsche Carrera Cup Deutschland. Kokkekompagniet er vært med lidt lækkert fingermad.

Bemærk at dette event kan maks. have 50 personer, så det gælder om at være først med tilmelding på Flatout Club appen.

/My Garage
11. Maj

MY GARAGE er motorverdens mekka i Danmark. Et sted som er skabt for at huse alt det, et samlingssted for motorconnaisseurer skal rumme.

Til dette event, skal vi have historien omkring Mygarage hvor man i dag bla. har autoriserede samarbejde med Rolls Royce, Morgan, Lotus, Porsche, Ferrari, Dallara. BMW m.f. Vi skal selvfølgelig have en rundvisning i de meget lækre lokaler, som tidligere husede en tæppefabrik og hvor historien stadig hænger i ”tæpperne”.

Selvfølgelig skal vi ikke gå glip af en update fra Bastian Buus netop hjemvendt fra 1. afdeling af Porsche Carrera Cup, ligesom der som sædvanligt vil være noget lækkert fra Kokkekompagniet, ISH Spirits og Wineclub.

/Gokart & nostalgi – 2023 Flatout Club mesterskab
14. Juni

Årets gokart løb er en klassiker i denne unge club.

Det har været vores eneste tilbageværende arrangement, som også var før etablering af Flatout Club, så vi kan godt tillade os at kalde eventet for en klassiker. Dog rykker vi den- ne gang til Vojens banen og klubben, hvor det hele startede i 2013 for Bastian og hvor der er kørt tusindvis af omgange.

Vi skal kåre ”årets hurtigste”, som vi af erfaring ved giver håneretten i hele sæsonen.

Vi skal selvfølgelig også have en update på sæsonstart i Porsche Supercup på Imola og Monaco samtidig med at
vi får mad og drikke fra den helt nye restaurant i det helt nybyggede domicil for VMA, Vojens Motorsport Arena, som nu er i ligaen for det mest moderne gokart center i norden.

/Bålkøkken og sejlads
15. August

Når Volkerts Fylke rykker ud med det mobile bålkøkken, kan gæsterne følge med i madens tilblivelse. Både lydende, syns-indtrykkene og duftene sætter forventningerne op til det kommende måltid.

Vi mødes i Kolding havn og sejler en tur på fjorden, inden vi sættes af ved Paradisbugten, hvor kokkene står klar til at give os en rustik oplevelse med mad på bål. Vi får selvfølgelig drikke fra både ISH Spirits og fra Wineclub, så både de som skal køre og de som ikke skal, kan være med.

Bastian Buus har kørt 4 race siden vi mødtes sidst, så her vil også være en update – men denne gang noget mere rustik pga. af de primitive omgivelser.

/Wineclub by Carclub – Vinsmagning
14. September

Vi skal besøge vores Flatout Club leverandør af vine som har sin superfine vinbutik i Carclubs lokaler i Kolding. Da de beg- ge er medlemmer af Flatout Club, er det helt oplagt at lave et fælles event hvor Carclub ligger rammer til og Wineclub sørger for at vi får udvidet vores vinhorisont.

Vi skal selvfølgelig ikke gå sultne hjem, hvilket Kokkekom- pagniet vil sørge for og undervejs vil vi som sædvanligt blive opdateret fra Bastian Buus som fortæller sidste nyt fra racerbanerne.

/Ole Chocolade & flødebollefabrikken
4. Oktober

Vi skal både smage på chokolader, men bedst af alt så skal vi i produk- tionen og lave vores helt egne og hjemmelavede kvalitetsflødeboller.

Ole Chokolade siden 1966. En historie skabt på kvalitetschokolade. De gode råvarer og håndværket er stadig kernen i alt, hvad der pro- duceres på chokoladefabrikken i Kolding, som i dag drives af datteren Marianne.

Når vi er mætte af lækker chokolade og flødeboller, så skal vi have en update fra Bastian Buus og slutter af med lidt tapas og vin fra henholdsvis Kokkekompagniet, ISH Spirits og Wineclub.

Bemærk at dette event kan maks. have 35 personer, så det gælder om at være først med tilmelding på Flatout Club appen.

/Nicolai madbar & bif
15. November

Man skal normalt ikke gentage en succes, men vi syntes at rammerne fra 2022 event på Nicolai var helt fantastiske, så vi har valgt at gøre det en gang til, blot med et løft og et lille tvist.

Siden vi var der sidst, har vores Flatout Club medlem Volkers Fylke overtaget forpagtning af stedet og skruet på kvalitets parametrene for både mad og omgivelser – så I kan godt glæde jer.

Da stedet også rummer en biograf, så skal vi selvfølgelig se højdepunkter fra sæsonen på det helt store lærred, mens Bastian Buus fortæller om ups and downs fra 2023 sæsonen.

/Juleafslutning & tak for 2023 – The Volkerts way
7. December

Som i 2021 hvor vores første juleafslutning var hos Volkerts Fylke i Kolding, så vender vi i år tilbage til dette fantastiske sted i Kolding. Med den opbakning vi har oplevet de første 2 år så bliver juleafslut- ning hermed en tilbagevendende klassiker – og for nogen en aften der kræver en fridag om fredagen.

Vi pynter hyggeligt op til jul og skaber den perfekte feststemning for årets sidste Flatout Club event

Der vil selvfølgelig også være seneste nyt fra Bastian Buus Racing og måske kan der allerede være nyheder for 2024 sæsonen.

/KIF Kolding
Dato Kommer

Hvad skal en racerclub på en håndboldbane?
Passion, kampgejst og sport, er ikke meget anderledes om den sker på en håndboldbane, eller på en racerbane. Kom og mærk stemnin- gen på Danmarks bedste hjemmebane.

Med Flatout Club kommer du til at opleve kampen fra 1. klasse, med adgang til VIP lokale, hvor der både før, under og efter kampen vil være forplejning.

Som altid vil der være et program, hvor Bastian Buus vil fortælle om seneste nyt og hvor vi selvfølgelig skal forkæles med god mad og drikke fra Kokkekompagniet, ISH Spirits og Wineclub.

Alle priser er ekskl. moms. og kun forbeholdt medlemmer af Flatout Club.

Billeder fra arrangementer

Translate »