Så skinner solen og sæsonen kommer tættere på.
Jeg vil fortælle lidt om forberedelserne som har været helt optimale i år. I uge 5 var jeg med team RS Competition i Valencia til en 5 dages træning og test af den nye motorklasse. Det var nogle helt forrygende dage, hvor vi havde solskin det meste af tiden og helt op til 20 grader. Jeg fik kørt ca. 700 km i gokarten og var meget øm i nakke og ribben da ugen var slut, men hvor var det fedt.

I weekenden den 4. og 5. marts gik turen til Castelletto nær Milan i Italien. Her skulle jeg og 4 andre fra teamet træne blandt verdens bedste i min aldersklasse. Her var fabriksteam med så store lastbiler og trailere som jeg kun troede eksisterede i Formel1, og der var rige russere, aggressive italienere, elegante brasilianere, udspekulerede tyskere og 12-15 andre nationaliteter som trænede. Det gik så godt at min familie og teamet besluttede at jeg skulle deltage i selve løbet som skulle køres weekenden efter – ALTSÅ SELVE LØBET WSK (World Series Gokart) Det var helt vildt og nervøs var jeg også.
Fordi det var helt uplanlagt så kunne min familie ikke deltage så jeg rejste med min Teamchef til Italien onsdag, kørte træning torsdag og tidstagning og løb henover weekenden. Det var fuldstændig fantastisk og en af de største, hvis ikke DEN største, oplevelse i mit liv. Vi var 73 startende og uden jeg skal trætte jer med alle detaljer, så kørte jeg hele weekenden i top 10 ! Ja du læste rigtigt og jeg kniber mig lige i armen igen, top 10 ud af verdens bedste. Det bedste heat blev jeg nr. 4, og det var endda mit første. Så kom søndagens finale, hvor alt blev lagt sammen og ud over der var 39 kørere som slet ikke var kvalificeret, så skulle jeg starte som nr. 13 ud af 34 startende. Første halvdel af løbet gik utrolig godt og jeg fik mig kørt op på 9. pladsen, men så begyndte det at gå mindre godt, ved ikke om jeg fik justeret forkert på karburator, men jeg tabte fart og endte som nr. 17. Men stadig et resultat jeg er helt vildt stolt af, sikke en start på det internationale.

I weekenden den 7-9. april starter den danske liga Dansk Super Kart med løb i Thy. Så nu går forberedelserne hertil.

I øjeblikket er jeg på “sponsorarbejde” da jeg forsøger at finde økonomi til at stille op i EM eller måske endda VM som skal køres i England i år, men der er et stykke vej endnu inden budget er på plads.

NYT

Team Danmark
Jeg er blevet optaget i Team Danmark og DASU (Dansk Automobil Sports Union) til et 2-årigt forløb, for at udvikle mig som både sportsmand og racerkører. Det er vildt godt og jeg glæder mig til de mange træningssamlinger og støtte i både ind- og udland.

Sponsorer 2017

Der er både nye og gamle sponsorer for 2017 og mit arbejde med at finde flere fortsætter. Det er ikke jer alle herunder jeg har hørt endelig fra endnu, men – men intet nyt må være godt nyt 😉
Husk at gøre brug af mig, til udstilling, mindre foredrag om det at være semi professionel som teenager eller til alm billed reklame. Husk at sende mig klistermærker med logo til både kart, trailer samt logo til Facebook, hjemmeside og nyhedsbrev.

Har du ønsker eller mangler du noget så ring eller skriv endelig til mig.

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »