5. og sidste afdeling af DKM (Deutsche Kart Meistershaft) bliver afholdt på Genk “home of champions” banen i Belgien. Allerede Fredag kommer vi i problemer da den ene af vores 2 motorer går i stykker. Det betyder at jeg kun fik en træning med fuld gas. Lørdag morgen til vores warm-up skal jeg køre vores motor til der gik i stykker så vi har 2 klar igen. 1 og 1/2 træning bagud iforhold til de andre vidste jeg godt at det nok vil blive en svær tidstagning. Jeg kommer på banen og bliver bremset lidt af trafik i starten. Jeg skaber et lille hul til dem foran og får en god omgang til at sætte min tid på. Jeg når kun lige over målstregen og så knækker motoren sammen igen. På det tidspunkt var det nok til en 1’er i min gruppe, men da dækkene er bedst på omgang 7 og jeg kun nåede 5 omgange ender jeg på en samlet 9’er af alle hvilket er okay.

Til 1. heat starter jeg som nr. 6, og får en fin start. Midt i heatet starter det med at dryppe lidt og adsfaldten bliver glat. Efter en lille tur i græsset ryger jeg fra 5 til 7. Banen tører op igen og jeg kæmper mig op til en 5’er igen.

»Målsætningen for 2018 er top 10 placeringer i alle finaler«

I 2. heat starter jeg 6’er igen denne gang i fuld regnvejr. Et svært heat hvor jeg får en straf for trykket front på 5 sekunder. det sender mig fra en 5’er til en 9’er. Så med en 5’er og en 9’er i baggagen får jeg en startposition som 6 til Finale 1.

Jeg kan ikke nå noget i mesterskabet og vi beslutter at satse på at sætte hele vores ekstra sæt nye dæk på til Finale 1 da det er vores bedste chance indtil videre i år for at få vores første internationale podie. Det blev et heat med massere af dueller og tætte kampe. Jeg kører ud på sidste omgang et par kartlængder efter de 5 forreste. En lidt for tæt kamp foran sender mig op på en 5’er og da ham foran for straf for trykket front som jeg gjorde tidligere ender jeg på en 4. plads. Men her slutter det ikke.

Vi har brugt vores fire nye dæk ligesom ham der vandt Fianle 1. Kun omringet af folk med henholdsvis to og fire nye dæk, blev vi enige om at jeg bare skulle gøre mit bedste og så se hvor det førte hen. Jeg startede fire til Finale 2 og vidste godt at der skulle et mirakel til hvis jeg skulle på podiet igen. Jeg beslutter mig for at lave en aggresiv start og går fra fire til 3 i første sving. Halvvejs ude på omgang 1 sker der et crash lige bag mig og de 2 foran og jeg får et hul ned til nr. 4. Jeg overhaler til nr. 2 i sidste sving og kører ud på omgang 2 som 2’er lige efter nr. 1 og tæt forfuldt af 3’eren. Efter et par omgange er 1’eren og jeg kørt et stykke væk fra nr. 3 og jeg ligger jeg kofanger mod kofanger med nr. 1. Det er desværre der de nye dæk begynder at virke og 1’eren tager lidt afstand mens 4’eren har lukket hullet og overhaler både 3’eren og mig efter yderligere et par omgange. De nye dæk dør lidt igen og os tre i front holder afstand til dem bag. Jeg ender løbet på en 3. plads og kan ikke helt forstå det. Kun overgået af de 2 nok verdens bedste lige nu:-)

Fed afslutning på et mesterskab med mange op og nedture

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus
På vej fremad i feltet
Thy
Harry Thompson i den blå kart, mig i midten og Nicklas nielsen i den røde. Nogen af verdens pt bedste
Thy
Målet er sat og der fokuseres før den sidste finale

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »