Løbskalender

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Porsche Carrera Cup Deutschland

6. Afdeling – Monza

Oschersleben – Preseason test

Årets officielle preseason test er første og eneste gang alle deltagere i Porsche Carrera Cup Deutschland møder hinanden før sæson start. 2 intense dage hvor det ikke handler om andet end at slå sit navn fast før sæsonstart.

30. april – 2. maj

Spa-Francorchamps – Round 1

Årets første løb bliver afholdt på en af verdens mest legendariske baner, nemlig Spa-Francorchamps. En bane hvor talenterne kommer frem og legender skabes. Et af årets absolut højdepunkter

30. april – 2. maj

Oschersleben – Round 2

En af årets mere klassiske racerbaner, hvor en lille fejl kan have store konsekvenser. Omringet af græs, grus og murer, gør det ikke den snævre tyske bane lettere at kører race på.

14. maj – 16. maj

RedBull Ring – Round 3

Den berømte rød og hvid stribede bane i de østrigske bjerge, formår altid at levere et spændende race. Med store niveauforskelle, lange strækninger og ikke mindst massere af overhalingsmuligheder, er der lagt op til et fedt løb

11. juni – 13. juni

Monza – Round 4

Den legendariske italienske racerbane, også kaldet “Temple of Speed” bliver årets allerhurtigste bane. Der er endnu engang lagt op til et brag af et racerløb når Porsche Carrera Cup Deutschland kører løb nr. 350.

18. juni – 20. juni

Zandvoort – Round 5

Den hollandske formel 1 bane, der ligger i et område der mest af alt minder om vesterhavet, skaber svære og uforudsigelige forhold for kørerne. Endnu en bane hvor en lille fejl kan have store konsekvenser.

9. juli – 11. juli

TotalEnergies 24 Hours of Spa

Jeg gør gæsteoptræden GT World Challenge serien, når jeg deltager i verdens største og hårdeste gt løb. 60 biler i samme klasse stiller til start på en af verdens mest berømte racerbaner, hvor man kun kan forvente det uventede.

28. juli – 1. august

3 Hours of Nürburgring

Efter min debut i endurance racing ved TotalEnergies 24 Hours of Spa, skal jeg endnu engang være gæstekører i GT World Challenge serien. Denne gang på den berømte Nürburgring, hvor jeg sidste sæson tog min første Pole position i GT4 European Series.

2. september – 5. september

Monza – Round 6

Grundet en aflysning af afdelingen på Nürburgring, rejser vi igen mod det italienske “Temple of Speed”, hvor nogen bestemt kommer tilbage for revanche.

24. september – 26. september

Sachsenring – Round 7

En af kalenderens mest tekniske krævende baner, med mange små snoede sving, hvor bilen bliver sat på prøve. Endnu en bane med fede overhalingsmuligheder.

1. oktober – 3. oktober

Hockenheim – Round 8

Årets finale, hvor mesterskabet skal afgøres. Der bliver taget chancer man normalt ikke vil tage, og der bliver kæmpet lige til det sidste på en af tysklands største racerbaner.

22. oktober – 24. oktober

Sponsorer

Porsche
Mos Mosh
Würth
BDO
Autocentralen
Kompetence Kanalen
Middelfart Sparekasse
Ultima Travel
MBS Management
Andersen Biler
Autohuset Vestergaard A/S
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Buchreitz
Slotssøbadet
Adtention
BEFREE
Klokholm Automobiler
Easyfood Danish Bakery
SixFive
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
C2IT
Sjölin logo
Godt Byg
Autoproff
Qpet
Vandel GoKart
Agenda Advokater
BizDevelop
Kørekort Kolding
Vandel Gokart
NCG Finans
PR3