Det gik desværre galt til min træning op til et World Series Karting løb i Syditalien. Jeg mistede grebet for enden af langsiden med ca 126 km/t og ramte muren med måske 100 km/t. Det gjorde ondt og kroppen er nu lidt forslået, men værst af alt er at min højre arm brækket to steder.

Jeg havde kamera på karten da ulykken skete og mange af jer har allerede set og kommenteret videoen på facebook. Der er allerede ca. 1.100 som har set filmen.

Både kart og jeg selv gik i stykker Jeg skal nu have gips på i 4 uger og derefter genoptræning, hvilket betyder at der er to løb jeg går glip af. Men det mest vigtige for mig lige nu, er at blive klar til første afdeling af DKM – Deutsche Kart Meisterschaft, den 12. og 14. april i Italien. Og så er jeg bare glad for at det ikke gik værre 😉

»Jeg vil være blandt de 10 bedste i verden«

De to første løb efter vinterpausen var begge på South Garda i Italien. Winter Cuppen i weekenden 15-17 februar hvor der var 73 til start, endte jeg som nr. 23 hvilket var nogenlunde, men ikke i top10 som er mit mål for sæsonen. Vinterrusten skulle jo lige bankes af.

Weekenden efter var det World Series Karting på samme bane, hvor der var 68 til start, og her endte jeg som nr. 19 i finalen. Under sidste indledende heat rykkede min bagaksel sig, og derfor gik bremseskiven på klodserne og bremsepedalen forsvandt under min fod. Jeg måtte derfor udgå fra en 5’er, lige før vi kørte ud på sidste omgang. Derfor endte jeg 33 samlet istedet for 15, hvilket gjorde at jeg skulle starte prefinalen lige på grensen til at komme i finalen. Jeg startede 17’er og kæmpede mig til en 14’er. Jeg fik en katastrofal start med motorproblemer, hvor jeg de første 4 omgange lå sidst af de 34 startende til finalen, men fik derefter et supergodt løb med altså 15 overhalinger på 17 omgange og altså en slutplacering som nr. 19.

 

– Winter Cup Italien 2019 15-17. februar

– WSK South Grada, Italien 22-24. februar

– WSK La Conca Italien 8-10. marts

– Trofeo Margutti, South Garda Italien, 5-7. april

–  DKM 1. runde South Garda, Italien 12.-14. april

–  DKM 2. runde Wackersdorf Tyskland, 10-12. maj

–  DKM 3. runde Kerpen Tyskland, 12-14. juli

–  DKM 4. runde Genk Belgien, 2-4. august

–  Nationalt løb, Alaharma Finland, 23-25. august

–  VM, Alaharma Finland, 4-8. september

–  DKM 5. runde Ampfing Tyskland, 4-6. oktober

 

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Sponsorer og samarbejdspartnere har igen fået tilgang, så nu er vi oppe på 20 firmaer og personer som støtter og supporterer mig. Igen rigtig mange tak for den store opbakning. Jeg skal gøre ALT hvad jeg kan for at I får fuld valuta for pengene.

Bastian Buus

En skæv kart efter uheldet, der ikke kommer til at kører igen

Thy

En smadret gokart fra siden, hvor jeg ramte muren

Thy

Et knækket glasfibersæde efter sammenstødet med muren

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »