Det blev en blandet weekend for den unge danske Porsche-kører Bastian Buus, som kæmpede med en punktering i weekendens første GT4-løb på den italienske Misano-bane – men til gengæld gjorde stærkt comeback i weekendens andet løb, hvor han sammen med sin tyske teamkammerat, Jan Kasperlik, sikrede sig sæsonens anden sejr i Pro/Am-klassen.
 
– Det blev en weekend, som startede skidt, men sluttede suverænt. Fantastisk, at jeg kan tage endnu en sejr med hjem i min debutsæson. Kæmpe tak til Jan og hele holdet bag Allied-Racing, som virkelig gav os en stærk bil denne weekend. Bare ærgerligt, at vi desværre missede et topresultat i lørdagens løb, lyder det fra Bastian Buus.
 
Den 17-årige dansker lå ellers solidt i feltet, efter at han havde overtaget den blå Porsche 718 Cayman GT4 fra Jan Kasperlik i weekendens første løb, som blev afviklet lørdag eftermiddag. Bastian Buus formåede i sit stint at lukket hullet til de konkurrenter, som kæmpede om andenpladsen, men måtte pludselig køre i pit med et punkteret hjul.

»Målsætningen for Misano var at holde føringen i mesterskabet, men grundet min punktering mistede vi en del point«

– Det var enormt frustrerende! Vi havde en rigtig god fart i bilen, og vi nærmede os en podieplacering. Efter turen i pitlane røg vi langt ned ad listen, og så var der ikke så meget at gøre. Vi gik glip af gode point, og samtidig mistede jeg muligheden for at vise mine evner.
 
Inden weekendens to løb havde Bastian Buus dog allerede vist sin fart, da han kvalificerede den blå Porsche fra Allied-Racing på en andenplads i Pro/Am-klassen, hvilket bestemt er godkendt for en rookie. Alligevel var den unge racerkører ikke tilfreds med sin indsats.
 
– Jeg kunne have gjort det bedre. Kvalifikationerne er virkelig noget, jeg skal arbejde med. Jeg har endnu ikke formået at sætte den optimale omgang sammen. Men det skal nok komme, lyder det fra Bastian Buus.
 
Næste opgave for Bastian Buus, Jan Kasperlik og resten af holdet bag Allied-Racing er tredje afdeling af European GT4 Series, som afvikles på tyske Nürburgring den 4.-6. september.
 
Skrevet af:
Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj
nk@carloscom.dk
+45 53 84 85 01

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Endnu en sejr i Pro-Am klassen, og det blev selvfølgelig fejret 

Thy

Jeg kommer i bilen under kørerskiftet i race 1, hvor jeg kort efter får en punktering 

Thy

På vej mod sejr ned af start/mål langsiden

Sponsorer

Porsche
Würth
BDO
Autoproff
Glade Chefer
Andersen Biler
Autohuset Vestergaard A/S
Sparnord
Buchreitz
Slotssøbadet
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
N+
Malerfirma Vagn Poulsen
PR3
Mos Mosh
Jens Buus Biler
Vandel GoKart
Jens Buus Biler