DM 2016 startede perfekt. Jeg var til kvalifikation/tidstagning om lørdagen hurtigst ud af de 24 kørere og skulle dermed starte nr. 1 i de 2 indledende heat. Men derfra gik det mindre godt og for at gøre en lang historie kort, så kørte vi sammenlagt 6 løb over de 2 dage og med placeringer fra nr. 4 til nr. 19, så endte min samlede weekend og dermed DM som en lidt skuffende 9. plads. Jeg blev desværre kørt af banen 2 gange og med straf til de som kørte mig af, men det ændrer desværre ikke på min slutstilling.

Med et DM resultat i 2014 som nr. 3, 2015 som nr. 2., så var forventningerne i 2016 større end nr. 9 – også selv om det er i den større klasse hvor jeg er en af de yngste. Men det må jeg gøre bedre til næste år 😉

»Revideret målsætning for 2016 er mindst én podieplads i Dansk Super Kart«

Næste løb – dansk super kart i Thy

Den kommende weekend er årets 5. og næstsidste udgave af Dansk Super Kart som køres på banen i Thy. Jeg har været på banen 2 gange indenfor de sidste 2 uger for at træne, så mine forberedelser er optimale. Banen i Thy var den hvor jeg første gang kom på podiet tilbage i 2014, så det er en bane jeg elsker og som jeg har gode minder fra. Mit mål er stadig at komme på podiet og jeg har kun 2 chancer tilbage ! Så kryds fingre for mig 😉

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere i 2016
I øjeblikket er I 12 der sponsorerer mig og det er jeg superglad for. Nogen har valgt at være anonyme hvilket jeg selvfølgelig respekterer – I ved selv hvem I er. Der er givet sponsorater fra kr. 2.500 og helt op til kr. 25.000 – og jeg er taknemmelig for hver en krone I har skænket.

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder.

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

I motorsport har man 2 kendetegn, sin hjelm malet i eget design og nr på racer. Jeg har valgt farven orange som går igen på hjelm, kart og køredragt og nr. 99.

DM 2016 var det fedeste løb jeg har deltaget i og med masser af opmærksomhed. Jens Winther Junior kommenterede løbende live og flere tv kanaler og aviser var tilstede.

DM 2016

Jeg bliver interviewet af Jyske Vestkysten som dagen efter bragte en hel side hvor jeg var i centrum.

DM 2016

Her bliver jeg interviewet til MotorTV som følger min 2016 sæson gennem 4 programmer.

Dansk Super Kart i Roskilde

Her går starten på et af heatene til Dansk Super Kart i Roskilde. Det er mig yderst ti højre med nr. 99.

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »