5. afdeling af Dansk Super Kart blev kørt i Thy i weekenden den 10. og 11. september 2016. Det blev en weekend startende med total optur, indtil jeg dummede mig i 2 .heat !
Vi startede fredagens træning med lidt motorproblemer, hvorfor der blev besluttet at skifte motorleverandør til lørdagens kvalifikation og løb. Ikke den bedste forberedelse da vi måtte leje motorleverandørens reservemotor. Men det skulle vise sig at være den helt rigtige beslutning. I kvalifikationen satte jeg bedste tid og dermed poleposition. Heat 1 gik helt som planlagt, jeg kom godt afsted og endte løbet som nr. 1. Men så kom heat 2, hvor jeg fik en lidt dårlig start og fejlvurderede herefter situationen som endte med at jeg kørte af banen og endte løbet som nr. 13, desværre samme startplacering til det efterfølgende heat. I finalen søndag kæmpede jeg til sidste omgang om 5. pladsen, men et overhalingsforsøg på sidst omgang slog fejl og jeg endte som nr. 7 og men med 3. hurtigste omgangstid af alle i finalen.

Men alt i alt en god weekend. Jeg fik vist at jeg kan være med helt i top når jeg kører fejlfrit, men til gengæld også at der ikke er plads til fejl.

»Revideret målsætning for 2016 er mindst én podieplads i Dansk Super Kart«

Næste løb – dansk super kart i Søndersø på Fyn

Den kommende weekend er årets 6. og sidste udgave af Dansk Super Kart som køres på banen i Søndersø. Jeg synes selv at jeg er godt forberedt, da jeg har været på banen og træne 4 gange siden sommer. Derudover har jeg igen satset på den nye motorleverandør. Så skal min målsætning om mindst én podieplads i Dansk Super kart opfyldes, så er det sidste chance !

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere i 2016
I øjeblikket er I 12 der sponsorerer mig og det er jeg superglad for. Nogen har valgt at være anonyme hvilket jeg selvfølgelig respekterer – I ved selv hvem I er. Der er givet sponsorater fra kr. 2.500 og helt op til kr. 25.000 – og jeg er taknemmelig for hver en krone I har skænket.

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder.

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

I motorsport har man 2 kendetegn, sin hjelm malet i eget design og nr på racer. Jeg har valgt farven orange som går igen på hjelm, kart og køredragt og nr. 99.

Jeg elsker banen i Thy. Sidst jeg var her var til løbet i 2014 som var min første sæson i Dansk Super Kart, blot i den mindre klasse. Til det løb blev jeg nr. 2, hvilket var min første podieplacering i DSK sammenhæng.

Thy

Min team kammerat Rasmus og jeg gennemgår data efter et løb.

Thy

Blå himmel og racerløb, her er det mekanikere og trænere som holder øje. Min mekaniker Franz står i midten med de hvide solbriller.

Thy

Første heat i Thy. Kun anden gang i år at jeg kører en sejr hjem – det var fedt 😉 og så endda ovenpå en poleposition, hvilket også var anden gang i år.

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »