fbpx

Sponsorer

2020 sæsonen har været et mega fedt år. Mine sponsorer gav mig muligheden for at rykke direkte i GT4, og det var den helt rigtige beslutning. De gav mig chancen for at vise mig i den hårde GT verden, hvilket jeg kun kan sige stort TAK! for. Uden dem var det ikke muligt.

 

Jeg arbejde med at indrage mine sponsorer i rejsen mod min drøm. Vi forsøger at indrage dem, og give dem mulighed for at komme så tæt på som muligt.

 

Udover det afholder jeg selvfølgelig også nogle VIP events, hvor mit netværk for mulighed for at dyste mod hinanden på danmarks bedste gokart udlejningsbane i Vandel.

 

Mine sponsorer betyder alt for mig, da det er dem der gør det muligt at jagte min drøm. Derfor er det vigtigt for mig at tage hånd om dem, og sørge for at de får nogle fede oplevelser med i baglommen.

 

Så hvis du og dit firma kunne tænke dig at komme med på rejsen, og vil du have mulighed for at give medarbejdere, kunder eller dine egne samarbejdspartnere en uforglemmelig oplevelse, og ikke mindst at blive en del af et fedt netværk og komme med på en rejse, så kontakt mig endelig 

 

Sponsorer

Porsche
Würth
BDO
Autoproff
Glade Chefer
Andersen Biler
Autohuset Vestergaard A/S
Sparnord
Buchreitz
Slotssøbadet
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
N+
Malerfirma Vagn Poulsen
PR3
Mos Mosh
Jens Buus Biler
Vandel GoKart
Jens Buus Biler