Sponsorer

2020 sæsonen har været et mega fedt år. Mine sponsorer gav mig muligheden for at rykke direkte i GT4, og det var den helt rigtige beslutning. De gav mig chancen for at vise mig i den hårde GT verden, hvilket jeg kun kan sige stort TAK! for. Uden dem var det ikke muligt.

 

Jeg arbejde med at indrage mine sponsorer i rejsen mod min drøm. Vi forsøger at indrage dem, og give dem mulighed for at komme så tæt på som muligt.

 

Udover det afholder jeg selvfølgelig også nogle VIP events, hvor mit netværk for mulighed for at dyste mod hinanden på danmarks bedste gokart udlejningsbane i Vandel.

 

Mine sponsorer betyder alt for mig, da det er dem der gør det muligt at jagte min drøm. Derfor er det vigtigt for mig at tage hånd om dem, og sørge for at de får nogle fede oplevelser med i baglommen.

 

Så hvis du og dit firma kunne tænke dig at komme med på rejsen, og vil du have mulighed for at give medarbejdere, kunder eller dine egne samarbejdspartnere en uforglemmelig oplevelse, og ikke mindst at blive en del af et fedt netværk, så kontakt mig endelig .

 

Sponsorer

Porsche
Mos Mosh
Würth
BDO
Autocentralen
Kompetence Kanalen
Middelfart Sparekasse
Ultima Travel
MBS Management
Andersen Biler
Autohuset Vestergaard A/S
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Buchreitz
Slotssøbadet
Adtention
BEFREE
Klokholm Automobiler
Easyfood Danish Bakery
SixFive
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
C2IT
Sjölin logo
Godt Byg
Autoproff
Qpet
Vandel GoKart
Agenda Advokater
BizDevelop
Kørekort Kolding
Vandel Gokart
NCG Finans
PR3