Vi er rejst til Italien for at deltage i sæsonens 2 sidste løb. Denne weekend galt det WSK Open Cup Finalen på Castelletto banen. Det er næsten 3 år siden jeg har været på banen sidst, men det var også der jeg havde min internationale debut, hvilket gik ret godt.

Torsdag var ren træning, hele dagen i regnvejr. Fredag gik det for alvor igang. Vi startede ud i det våde igen, men til tidstagningen skulle det svære valg tages. Banen tørrede op og det var lidt 50 – 50 hvad man skulle vælge af dæk. Vi tog regndækket, og det gik rigtig godt. Jeg ender 4 i min gruppe, hvor de 3 forreste var på tørvejrsdæk. Banen blev lige præcis tør nok til sidst, men vi fik det bedste ud af det, og jeg ender 7’er samlet.

De indledende heats går desværre langt fra som planlagt. I 1. Heat starter jeg nr. 3, men har et teknisk problem med motoren lige fra jeg forlader pitten, og ender desværre sidst. 2. Heat blev lidt af en kamp. Jeg kommer dårligt fra start, men for mig kæmpet tilbage til en fortjent 4. plads. Fra en startplacering som nr. 4, laver jeg en kanon start i heat 3. Jeg kommer ud af sving et som 1’er, og fører de første par omgange. Desværre skulle endnu et teknisk problem sætte en stopper for et rigtig godt resultat. Grundet problemet mangler jeg lidt topspeed og ender derfor nr. 7.

»Målsætningen er top 10 i WSK Open Cup Finalen«

Efter de indledende heat, har jeg trods problemer formået at holde en samlet placering som nr. 10 efter de indledende heats. Nu galt det prefinalen. Med en startplacering som nr. 10 skulle et okay resultat være muligt, men speeden var der desværre ikke. Jeg kæmper et langt løb og må tage til takke med en 13. plads.

Småjusteringer blev lavet i håbet om at det skulle blive bedre til Finalen. Som nr. 13 var der lang vej op gennem feltet, men jeg kæmper med alt hvad jeg har, og i sidste ende måtte vi bare indse at vi ikke havde farten til sidst. Jeg får dog kørt karten over stregen som nr. 11.

Vi er klar til kamp igen i næste weekend. Årets sidste løb

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til alle mine sponsorer, som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

Karten bliver presset til det yderste under aftensolen

Thy

Høje curbs skulle tages i regnvejr

Thy

Hjelmen spændes op til finalen

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »