2. afdeling af DKM blev afhold i Wackersdorf i Tyskland. Vi havde en rigtig balndet weekend, hvor vi i træningen igen havde problemer. Jeg leverede en dårlig tidstagning og endte på en 33. plads. Det gav enn startplacering som nr. 22 til begge de indledende heats.

I første heat var vi hele tiden klar til at bytte tørvejrskarten ud med regnvejrskart, før løbet gik igang. Derfor havde min mekanikker lavet en fejl, hvilket han som regel aldrig gør, hvor han havde glemt at sætte min transponder på. Det betåd at jeg måtte køre i pit på første omgang og få den sat på, for ikke at blive diskvalificeret. Da jeg kom ud af pitten, lå jeg absolut sidst på en 32. plads, og de andre var næste en halv omgang foran. Jeg var den hurtigste gennem hele løbet, og derfor var det ekstra ergeligt. Jeg kæmpede mig tilbage til 22 igen.

2. heat bød på regnvejr, men vi ramte ikke setuppet helt og jeg kørte mig kun fra 22 til en 15. plads. Det betød at jeg havde en 22’er og en 15’er og vi var derfor i tvivl om jeg overhovedet nåede finalen.

»Målsætningen er top 8 i DKM mesterskabet (det tyske internationale mesterskab)«

Heldigvis  nåede jeg finalen, og skulle starte på en 27’er. Det gik fantastik i finale 1, og jeg kørte mig hele vejen fra 27. pladsen til en 10. plads, hvilket også var min startplacering til finale 2. Et ekstra plus var at jeg havde kørt på mine brugte dæk i finale 1, og havde derfor et helt nyt sæt dæk til den sidste finale. Igen gik det fantastisk og jeg havde et godt løb, hvor jeg kørte mig til en 4. plads og dermed et podie. Mega comeback vi lavede. Jeg kunne selvølgelig ikke have gjort det her uden mit team. Der ikke en finger at sætte på søndagen.

Weekenden var lang fra optimal for den samlede stilling, og jeg ligger derfor stadig nr. 11, men med få point op til dem foran

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

Tak til de ”officielle” sponsorer som er med deres logo i bunden herunder. Uden dem var det ikke muligt

Der arbejdes stadig på flere sponsorer, der er fortsat plads til reklamer på gokarten. Husk at kontakte mig, hvis du ønsker reklame, udstilling eller andet jeg kan gøre for dig.

Bastian Buus

På podiet efter en mega fed søndag

Thy

Holder på gridden og er klar til at fyre den af til finale 2

Thy

På vej på vægten efter finale 1

Partnere

Porsche
Würth
Autocentralen
Middelfart Sparekasse
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Andersen Biler
Sparnord
MB Tømrer Snedker
Slotssøbadet
Adtention
BeFree
Klokholm Automobiler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Easyfood Danish Bakery
Kjær Biler A/S
Malerfirma Vagn Poulsen
Jens Buus Biler
Panduro Ejendomme
Brands of Scandinavia
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
Autoproff
Qpet
Agenda Advokater
NCG Finans
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
PR3
PR3
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Jens Buus Biler
Translate »